Декілька способів зберегти прохолоду на кухні в сильну спеку

У літню пору, особливо в процесі готування, на кухні виникає задуха, інформує Ukr.Media.

Звичайно, в таких умовах складно займатися приготуванням і вживанням їжі.

Щоб нормалізувати температуру, важливо вдатися до деяких порад.

Вибір часу

Щоб не страждати від спеки, краще займатися приготуванням їжі в ранковий або вечірній час. У ці періоди на вулиці часто панує прохолода.

Вибір страв

У літню пору варто обирати страви, які не потрібно смажити або варити годинами.

Ідеальні варіанти — сендвічі, салати, холодні десерти.

Штори

Щоб промені сонця не потрапляли в будинок, можна на час готування закрити вікна шторами. Це не дасть кімнаті прогрітися.

Вентилятор

Найпростіший і найпоширеніший варіант — придбання вентилятора. Нині можна знайти моделі різних розмірів і швидкостей.

Також можна вдатися до кондиціонера. Він коштуватиме дорожче, зате про дискомфорт ви зможете забути.

Вдавшись до цих порад, ви зможете побороти спеку на своїй кухні.

Джерело